Пятница, 17.05.2024, 07:17
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Категории раздела
Видео АМСУ [6]
Поиск
Наш опрос
Нравится ли вам Академия?
Всего ответов: 185
Статистика

Онлайн всего: 2
Гостей: 2
Пользователей: 0
Форма входа
Календарь
«  Октябрь 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Архив записей
Теги
EUBAM (3)
Полезность
Архив записей
Сайт клуба "Менеджер"
Главная » 2012 » Октябрь » 16 » Літня школа польської мови 2012 або пригоди українців у Польщі

11:43

Літня школа польської мови 2012 або пригоди українців у Польщі

Літо вже позаду… Три безтурботних місяці пролетіли зовсім швидко, залишивши у пам’яті тільки веселі, яскраві та щасливі епізоди цього літа. Комусь пощастило більше, комусь менше, але як би там не було відпочинок є відпочинком. Сподіваюся, у кожного з вас знайдуться такі моменти, якими ви були б не проти поділитися з друзями, бо, погодьтеся, що літо без пригод – то не літо! Обов’язково має трапитися щось цікаве, нове, безсумнівно, незабутнє і вражаюче! От і я залюбки поділюся з вами хоча б частинкою того, що я відчула цим літом…

Вже традиційно Українсько-польський центр АМСУ організовує поїздки до Польщі для наших курсантів та студентів. Цей рік, точніше, це літо, не стало винятком. У липні місяці успішно стартувала Літня школа польської мови 2012 у затишному та мальовничому польському містечку Новий Сонч. Завдяки тісній співпраці центру з місцевим польським університетом та зусиллям усіх тих, хто брав участь у цьому дійстві, літня школа, не дивлячись ні на які труднощі, все-таки відбулася.

Події розвивалися за таким сценарієм. По-перше, основною ціллю візиту було вивчення польської мови. Хтось взагалі починав усе спочатку, а хтось приїхав уже з певною мовною базою, яку намагався покращити та вдосконалити. Ну і, звичайно ж, не можу не сказати про ще один великий плюс – це практичні навички, які ми мали змогу здобути у школі: живе спілкування не тільки з викладачем, а і з жителями містечка.

Окрім занять, програмою були передбачені різнопланові і дуже цікаві екскурсії до Кракова, Криниці, Щавниці, Старого Сончу, містечка Галіцийського, Абландії (країни пригод та екстриму) і т.д. Неможливо описати словами усі емоції та враження, що вирували у наших молодих серцях. Стомлені та змучені ми поверталися абсолютно щасливими!

Взагалі, слід наголосити на гостинності поляків. Де б ми не були і, де б не опинилися, – нас скрізь були раді бачити, зустрічали з посмішкою на обличчі і щирим блиском в очах. Відчувалася атмосфера доброзичливості та привітності. З порожніми сумками повертатися додому теж не довелося. Їх ми заповнили подарунками та сувенірами на згадку про цю по-справжньому незабутню подорож у дорослу казку!!!
Просмотров: 736 | Добавил: Egor4750 | Теги: польлский центр, Польша | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Таможня дает добро © 2024
больше новостей в газете а также новости