Четверг, 02.05.2024, 06:17
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Каталог статей | Регистрация | Вход
Меню сайта
Категории раздела
Номер №1 март 2005 [14]
Газета №2 апрель2005 [8]
Газета №3 сентябрь 2005 [11]
Газета №4 октябрь 2005 [7]
Газета №5 декабрь 2005 [6]
Газета №9 июнь2006 [21]
Газета №10 сентябрь 2006 [12]
Газета №11 октябрь 2006 [8]
Газета №12 ноябрь 2006 [10]
Газета №6 февраль 2006 [2]
Газета №7 март 2006 [9]
Газета №13 декабрь 2006 [9]
Газета №14 февраль 2007 [10]
Газета №8 апрель 2006 [10]
Март 2008 №18 [3]
АМСУ май 1012 [6]
Газета Академия - АМСУ
Поиск
Наш опрос
Какой факультет лучше?
Всего ответов: 318
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Теги
EUBAM (3)
Полезность
Сайт клуба "Менеджер"
Главная » Статьи » Газета "Академия" » Газета №8 апрель 2006


Де і як ми харчуємося?

Де і як ми харчуємося?

         Про голодних студентів існує чимало жартів та веселих історій, особливо про їх винахідливість щодо можливості якомога ситніше поїсти, прикладаючи до цього якомога менше зусиль. Не виняток у цьому аспекті і курсанти та студенти Академії, дехто з яких опиняється на кухні у ролі самостійного кухаря, лише почавши жити в гуртожитку, де вже немає матусі, яка б щоранку примушувала з’їсти весь сніданок чи  приготувала найсмачнішу вечерю.

         Тому й доводиться „бідним” зголоднілим курсантам шукати вихід із цього скрутного становища. Дехто, хто має хоч якісь навички приготування нешкідливої для оточуючих їжі, рятує себе від голоду самотужки. Інші стають частими гостями у своїх товаришів (або товаришок – ось, з чого починаються романтичні історії студентського життя), які мають більший хист у куховарінні. Ще хтось вибирає для себе харчування напівфабрикатами, забувши смак справжньої домашньої їжі до наступної поїздки додому.

         Та все ж єдиним варіантом, який є прийнятним для всіх: і для тих, кому лінь готувати, і для тих, кому ніколи, або, хто просто не вміє, - залишається їдальня. Здавалося б, що може бути простіше аби заощадити час та зберегти здоровя - сходити до їдальні чи буфету. Але і тут виникають певні проблеми, що мають, з одного боку, субєктивні, а з іншого, обєктивні обставини.

         Іноді нам просто лінь йти до їдальні: юристам у цьому сенсі легше – не потрібно виходити з корпусу, лише спуститися чи піднятися на четвертий поверх. Нам же краще сходити до буфету, вистояти півперерви в черзі, зїсти довгоочікувану за півдня булочку чи батончик, можливо, навіть не в змозі посидіти (адже інколи за стільці починається справжня боротьба, особливо при великій кількості „справжніх” курсантів), і направитися знову гризти граніт науки, не задумуючись про те, який  вплив така сухомятка через декілька років справить на наше здоровя та самопочуття.

         Звісно, дехто може сказати, що не все у наших їдальнях гладко: великі черги; недостатність (особливо у кінці великої перерви) продуктів, які дістаються більш спритним та моторним; ремонт, який уже б давно слідувало зробити; посуд, частина з якого вже віджила свій строк, та багато чого іншого. Але всі проблеми мають вирішуватися поступово і послідовно. Тому зовсім скоро нас чекають деякі зміни в організації нашого харчування. Але про це ми повідомимо трішечки пізніше, коли вже дійсно буде про що розмовляти.

         Якщо подібні думки виникали і у Вас, якщо Вам не байдуже майбутнє наших їдалень, звертайтеся із своїми пропозиціями чи запитаннями до нашої редакції, і будемо разом вирішувати наші спільні справи.

Кулик Галина, М04-1

Категория: Газета №8 апрель 2006 | Добавил: amsu (07.03.2008) | Автор: Кулик Г. М04-1
Просмотров: 1193 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Таможня дает добро © 2024
больше новостей в газете а также новости